Олімпійський урок із бронзовою призеркою Олімпіади Іриною Геращенко відбувся в Києві

0
12

Для студентів Київського вищого професійного училища водного транспорту за ініціативи Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України був проведений Олімпійський урок.

На захід завітала українська стрибунка у висоту, бронзова призерка Олімпійських ігор 2024 року, бронзова призерка фіналу Діамантової Ліги, срібна та бронзова призерка Чемпіонату Європи – Ірина Геращенко.

Спортсменка розповіла студентам про свій спортивний шлях, поділилася своїм досвідом підготовки до Олімпійських ігор, розповіла про важливість дисципліни, наполегливої праці та віри у свої сили.

Також розповіла про курйозні випадки зі спортивного життя. Слухачі мали можливість поставити запитання щодо тренувань, спортивного режиму, дозвілля та того, як чемпіонка долає труднощі на шляху до своїх перемог, встановлення власних рекордів та що є для неї мотиватором та натхненням.

Начальник Відділення – Сергій Ілліч Бобровник теж поділився зі студентами своїм спортивним досвідом від звичайного спортсмена до Майстра спорту.